Digpro, ledande leverantör inom geografisk IT och Network Lifecycle Management i Skandinavien, fortsätter att växa och anställa ny kompetens.

Nu har Stefan Multing anställts som ny försäljningschef för Power Utilities med fokus på att utveckla den internationella försäljningen inom kraftindustrin. Stefan kommer närmast från en liknande roll på ABB.

Stefan Multing kommer närmast från ABB där han bl. a. arbetat som regional försäljningschef de senaste 6,5 åren. Tidigare har Stefan arbetat för både små och stora mjukvarubolag och har en examen från Stockholms Universitet inom ekonomi och informationsteknologi.

a stefan m
-Det är väldigt kul och spännande att få bli en del av Digpro. Bolaget har ett starkt produkterbjudande och en teknikplattform i ryggen som är i världsklass. Den borgar för hög produktivitet i utvecklingen men är också viktig för att säkerställa den höga prestanda och tillgänglighet som våra kunder ställer på sina affärskritiska tillämpningar. Som jag ser det så är potentialen internationellt inom kraft- och telekomindustrin mycket stor. Men det gäller att vi jobbar smart och fokuserat, i egen regi och i samarbete med våra strategiska partners, säger Stefan Multing, försäljningschef för Power Utilities på Digpro.

– Vi står inför en spännande framtid där företaget växer och kunderna ökar även på den globala marknaden. För att kunna möta framtida utmaningar och fortsätta vår internationaliseringsresa på bästa sätt är det viktigt att få chans att arbeta tillsammans med rätt personer. Där är Stefans gedigna erfarenhet och kunskap en mycket viktig del i vår fortsatta utveckling, säger Bo Lundgren, VD för Digpro AB.

Om Digpro:
Digpro är en stor innovatör inom geografiska informationssystem (GIS) teknik och Network Lifecycle Management samt marknadsledande i Skandinavien. Digpro utvecklar, marknadsför och stödjer sin egen ledande GIS-teknik för stora industrier inom el, telekommunikation (FTTx), gas, fjärrvärme, vatten och centrala och lokala myndigheter – i själva verket alla som bygger och underhåller olika typer av nätverk.

Digpro har över 30 års erfarenhet av GIS-teknik och Network Lifecycle Management. Företaget grundades 1989 av Bo Lundgren, koncernchef för bolaget. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm. Bland Digpros kunder och partners hittar du: ABB, Göteborgs Energi, E.ON, och Stokab för att nämna några.
Läs mer på: www.digpro.se eller på LinkedIn.

Redaktionen